U-vendinger på veje af forskellig størrelse er en rigtig god øvelse, og vi var veltrænede, da vi vendte hjem.

Det allersidste, der skete på turen var, at historiefortælleren lovede Big Bent ikke at skrive, at ....... 

© 2009 Landstrygerne.dk

På en af årets sjældne, varme sommerdage kunne man vælge at sidde hjemme i haven og grille eller tage på tur med Landstrygerne. Valget var jo ikke så svært - det blev Landstrygerne.

Klubben har ændret sig en del inden for de sidste 2-3 uger: vi har fået en bestyrelse, flyttet mødestedet og som noget helt nyt viser pigerne også vejen, senest set på turen, som foregik i skovene mellem Svendborg og Korinth.

Denne dag var ingen undtagelse, og med sikker hånd fandt vi Rugårdsvej, Korup og Morud, og det gik først galt, da der var 3 km til Vissenbjerg, og vi stadig ikke havde set Langesø. Det var en helt igennem god og pæn vej, vi havde kørt på, så vi tog den gerne igen fra den anden side, og den var såmænd ligeså pæn som første gang.

På dette tidspunkt ville en bjørn have begyndt at die sine små unger for at berolige dem, så i Langesø kom kaffen frem i vandkanten.

Således overrumplede og beroligede tog vi fat på en del af Fyn, som de færreste og om muligt slet ingen af os før havde set. Følger man et cykelkort (de små, blå skilte), kommer man ud på de fineste, små veje, nogle så små, så der ikke må køre motorcykler!