© 2009 Landstrygerne.dk

Jeg har en plan - det kan ikke gå galt denne gang, og så er det oven i købet lovligt!

Vi skal bruge: 4 meter pressening (grøn), en rulle snor, 5 motorcykler, et fotoapparat, 5 kopper kaffe, Brians oplader, en flaske destilleret vand og en rød, mindre lastbil med lad, 10 Odense Classic og en ægtemand!

Midt i november, den dag hvor sneen kommer, sætter Lene sin motorcykel i skuret og lader batteriet sidde i. Ægtemanden sætter herefter 4 meter grøn pressening for skuret som dør og tøjrer den fast med noget snor. I løbet af vinteren vil temperaturen automatisk falde til -18 grader C, og den 25. februar tænder Lene atter for motorcyklen, hvorefter den til starte. Et kvarters tid efter vil olien være kørt varm, og der kan slukkes for den.

Den 5. marts sender Brian en sms til alle i klubben, sørg for at det bliver til alle! Den skal indeholde besked om, at Landstrygerne mødes ved Skovsøen kl. 13.00 næste dag. Den 6. marts, altså næste dag, starter Michael, Kenn, Torben, Brian og Lene hjemmefra i så god tid, så Kenn kan være ved Skovsøen til tiden. Brian og Lene kører først til Brugsen i Bullerup, hvor Brian "tilfældigt" tanker benzin, og Lene "tilfædigt" tanker luft. Her vil Lenes motorcykel ikke kunne starte igen, men skubbes i gang af Brian. Motorcyklerne skal holdes i live hele vejen til Skovsøen, hvortil de to vil ankomme præcis klokken 13.05, hvor Kenn vil give dem en overhaling for at komme for sent. Kenn vil have sat sin motorcykel fuldstændigt ukorrekt, så alle kan se, at det er her, vi skal holde. Klokken 13.07 dukker Michael op og giver højlydt en undskyldning om, at der skulle tankes. Klokken 13.15 kører Torben  ned ad vejen til Skovsøen, på sin egen motorcykel, men forklædt i et sæt blåt tøj, sorte strømper og sorte kondisko, og som det forste fortæller han, hvor han har købt det, og prisen på det. Fotoapparatet skal bruges til at fotografere hele gruppen som bevis for, at vi har været ved Skovsøen denne dag. Lene går over og tager et billede, giver herefter apparatet til Michael, som vil tage et nærbillede af sig selv, hvorefter Lene tisser i bukserne af grin.

Her vil Lenes motorcykel ikke kunne starte igen, men skal skubbes i gang af mindst to klubmedlemmer. Herefter kører klubben mod Otterup med Torben i spidsen efterfulgt af Lene, Michael, Brian og det er meget vigtigt, at Kenn kører bagerst. Ingen grund til af blande politiet ind i det her, hvorfor der højst må køres tilladte hastigheder. Når gruppen når til Kvickly i Otterup, placeres alle fem motorcykler på rad og række på parkeringspladsen, og hele gruppen går ind og beder om 5 kopper kaffe, som vil blive udleveret af en mørkhåret mand med et blink i øjet med kodeordet:" det er sgu da alt for koldt at køre nu", hvorefter alle sætter sig i præcis 24 minutter. Klokken 14.32 går fire rygere ud, Lene bliver siddende til klokken 14.33 og afleverer herefter sin kop. Pga. den lave temperatur i løbet af vinteren og lav vandstand i batteriet vil Lenes motorcykel ikke kunne startes på dette tidspunkt og alle løber på skift rundt med den. Det er her, Brians oplader skal bruges. Den vil ikke have kræfter nok til at starte det ødelagte batteri uden vand, derfor skal Michael og Lene tage på indkøb i Kvickly og købe en flaske destilleret vand til kr. 9.95 - der skal betales med en 100-kroneseddel. Her kommer den røde lastbil ind i billedet med en korrekt oplader, der i løbet af 47 sekunder starter motorcyklen, hvorefter der hældes en ganske lille smule destilleret vand på batteriet. Motorcyklen vil gå i stå igen, aller løber atter en lille tur med den, og den starter.

Præcis 3 minutter efter de andre tænder Michael sin egen motorcykel, alle siger farvel til Torben og begiver sig i samlet flok tilbage mod Odense. Ved den sædvanlige tankstation gøres holdt, der startes tre cigaretter, og Lene må under ingen omstændigheder slukke sin motorcykel. Ved den nye tilkørselsvej på Ejbygade laves en opvisning i form af en sløjfe (det hedder en U-vending og skal få os til at ligne rigtige motorcyklister). I Seden kører Michael så fra, og Brian følger Lene hjem, helt hjem, hvor ægtemanden står og venter.

Aktionen starter den 6. marts klokken 12.30, præcis. Det kan ikke gå galt!