Der var kun et enkelt bud på, hvor turen kunne gå hen (her i ferieperioden), og det var Assens (via Ringe, Hillerslev, Brobyværk, Ebberup) - det var lidt længe siden, vi havde været dér. Der var atter medbragt GPS, som møjsommeligt blev tapet fast på "forruden".

Halvdelen af klubben og en enkelt hang around var mødt op, hvilket jo egentligt var et glimrende fremmøde, da der jo som sagt blev holdt ferie rundt omkring (en enkelt holdt så meget ferie, at han end ikke havde kigget på hjemmesiden - og emnet bødekasse er rykket et stort skridt nærmere - FYYYYYY).

Humøret var højt, Lene lå i spidsen, og dermed var der dømt U-vendinger én masse. GPS'en forsøgte at tage flugten allerede på motorvejen mod Ringe, men blev holdt fast i et jerngreb, da dens tilstedeværelse var absolut nødvendig. 

I Brobyværk holdt vi en pause og så den fiskestige, der er lavet ved åen der, og her var Big Bent som altid klar med nogle anekdoter.

Herfra videre ud for at finde cykelruten, som dukkede op lidt før end ventet. Så kringlede vi os rundt på de meget smalle veje, og bedst som vi havde  lært at holde af det, holdt de op igen, og vi var tilbage på hovedvejen til Assens, og vi kørte, og vi kørte, og vi kørte og begyndte at spekulere på, hvem der kunne have flyttet Assens!

Henriette havde været i Assens før og røg i front og fandt et sted, hvor vi kunne få vores velfortjente, sorte, længe ventede, gratis kaffe. Her sad vi så og hyggede os, og der var hilsen med hjem til Klatten både fra søsiden og fra luften.

Soon passing through a town near you

landstrygerne, mc klubber, fyn, motorcykler, touring, motorcykelgalleri, kerteminde, munkebo, odense, otterup, skovsøen, mc festival, 1000 års skoven

© 2009 Landstrygerne.dk

© 2009 Landstrygerne.dk