Dejligt, dejligt vejr, som så ofte i år, dog ikke godt nok til, at Niels' Honda ville starte, end ikke med hjælp fra overstodderen - altså måtte Niels og Jytte blive hjemme.

Der er fri tur i hele september, Måle blev foreslået, og så blev Michael C med et mindre pres spændt forrest (skønt nogle af os stadig godt kan huske, at vi fór vild, sidst han sad deroppe).

Markerne er høstet, og der er frit udsyn til højre og venstre, hvilket lod sig gøre, da vi for én gangs skyld ikke havde den nedadgående sol lige ind i visiret. Ved Sanderumgård havde vi lige foden nede et øjeblik, nok til at lokalisere en flok dovne gæs, hvoraf fire stk. nok havde passet i undertegnedes tasker - men vi er ærlige mennesker!

Ved havnen i Kerteminde ved det blikstille vand nød vi en enkelt øl/vand, pigerne delte en vand, da man aldrig er sikker på, om der senere vil være buske til rådighed. Her fik vi vendt sommerfesten (Michael L's dans med varmeovnen, Karens modvilje mod at tage hjem o.s.v.).

Michael L. har fået ny mc, en Suzuki VR900R, og der var rigelig tid til også lige at få sagt noget grimt om den - sådan er vi - ærlige mennesker!

Så igennem lidt skov, en lidt mørk, famlende fornemmelse for de af os, der stadig havde solbrillerne på. I Måle skyllede vi endnu en øl/vand ned. Da Kenn mente, at han kunne se Lillebæltsbroen med lys på, blev der lukket for yderligere indtag, og da det var ved at blive godt mørkt, begav vi os på vej hjem igen. 

En rigtig god tur på "city bump road".

Fotograf: Kim

Fotograf: Kenn

© 2009 Landstrygerne.dk