Vejret var med os denne aften, og lokkede 10 mc'er frem, uden de vidste, hvor de skulle hen. Nye og nyindkøbte mc'er strålede nypudsede om kap, humøret var højt, og selv ikke overstodderen, der havde sin Kawa skilt ad i 3 bunke skruer og en bunke med blandet, lod sig mærke med savnet, men havde hugget Gretes Honda.

Carsten kendte en god vej, og snart holdt vi ved Troldehuset og var udstyret med troldeis, kaffe, øl og andet godt. Kenn havde endnu engang lokket Michael fra Årslev med på tur og endelig, efter 2 ø-lejre, adskillige ture og flere træf lod Michael sig rive med af den gode stemning og meldte sig ind i klubben. Nogen skal bare spille hard to get!

Velkommen Michael.

Som et curiosum kan nævnes, at det faktisk også var ved Troldehuset, at Brian fik hyret Kenn til Landstrygerne (hvilket vi stadig ikke har tilgivet ham).

Nu så Bent virkelig snedig ud og han førte os fra Troldehuset  via Faldsled (hvor der lige var lagt småsten)  til Jordløse bakker. Her forlod vi cyklerne, gik ud på markerne blandt andre æsler, kvier og heste. Her var opgaven at finde den sjældne danske orkidé, Kobjælde. (Havde egentligt lovet aldrig at nævne dette, men almindelig korruption og penge under bordet for at tie stille hænger ikke ligefrem på træerne her i klubben).

Ved Årslev skiltes vi igen, opstemte efter at have været steder, vi aldrig havde været før og steder vi aldrig troede vi ville komme.

© 2009 Landstrygerne.dk