KAWA-FRI TUR.

Det var et mindre, pænt selskab, der var mødt frem - og helt Kawafrit - he he he fnis! - måske man sku' lave en mere detaljeret beskrivelse af turen, så de ikke tilstedeværende kan nyde turen hjemme fra skærmen?

Vi startede fra Statoil i Bullerup, henne ved bænken. Klatten forrest, så kom Wupti, herefter Banjo og til sidst Big-Bent. Vi blinkede til højre og begav os ud på Kertemindelandevejen, mod Kerteminde.

Fik jeg nævnt, at der ingen Kawa'er var med? He he he he he!

Efter ca. 6 km - fnis he he! - kom vi til lyskrydset i Munkebo, hvor der var grønt. Klatten blinkede til højre, og så kørte vi op ad Kystalléen.

Nej, det ta'r for lang tid, det her! Vi kørte til Lause, gjorde vi! - over Kølstrup, Rynkeby, Ullerslev, Refs-vindinge, Sulkendrup og hva' det nu hedder.

Hos Lause i Nyborg holdt nogle turistbusser og rys-tede passagerer ud midt på vejen, så vi måtte dukke os lidt og køre zig-zag for at undgå de truende dame-tasker og forbandelser (At huske: kom aldrig i vejen for en træt pensionist, der lige har været over græn-sen med bus - og så er de værst i flok!)

© 2009 Landstrygerne.dk