Tur til udsigten (Vissenbjerg) den 09.06.15.Den kolde og våde forsommer har selvfølgeligt også sat sine begrænsninger hos Landstrygerne, og vi har et par gange måtte krybe i ly hos hinanden til en tår kaffe i stedet for en mc-tur. Af samme grund var der ikke et øje tørt, da denne tirsdag helt uventet blev varm, solrig og vindstille, og vi kunne mønstre ni – jeg gentager NI – motorcykler. En hurtig gennemgang afslørede intet nyindkøbt, og samtalerne startede, hvor de sluttede sidste år, om hvad man godt gad køre på, og hvorfor man ikke havde købt den, og så var vi i gang igen.


Målet var udsigten i Vissenbjerg, og det viste sig, at en mountainbikeklub havde haft samme planlægning, så det var med livet som indsats, at vi, efter at have efterladt mc’erne på parkeringspladsen, til fods krydsede stierne i skoven.


Ved udsigten blev det aftalt, at vi fortsatte til Assens, hvor vi ville kunne få lidt at spise og drikke, det var ikke alle, der havde nået at få mad pga. det tidlige mødetidspunkt, som vi samtidig blev enig om at udsætte med ½ time fremover.


Vejene var små, og de store maskiner snoede sig langsomt gennem det vestfynske landskab til lugten af mark og skov, stanken af blomstrende rapsmarker og til stor overraskelse for en enkelt fodgænger, der lige nåede at springe ind i hegnet.


Efter at have spist og efter at have hørt alt om Årslevmassøsens fortræffeligheder, hvor de fleste af den mandlige del af Landstrygerne efterhånden har været, vendte vi hjemad, denne  gang med Kenn forrest. I Verningeområdet blev der hilst af, og enhver fortsatte hjem til sit.


Foto: Niels

© 2009 Landstrygerne.dk