Tur til Lillemølle
Hvor tager man hen, når det er ved at være sidst på sæsonen, og man tror, man har været over det hele. Man kan tage til Lillemølle og ud til Benny f.eks.


Man forsøgte at få referenten til at køre forrest, da det var undertegnede, der havde sat turen på -  men det er jo sådan set mig, der har skrevet alle turene på kalenderen, så den gik altså ikke - med mindre man har lyst til 180 omgange i Stenløsevejsrundkørslen! Nej, vel!!


Vi var 7 Landstrygere og Benny, der startede ud under septembers blå himmel. Man tror, man har set det hele, men der dukkede hele tiden ukendte byskilte op, og vi befandt os altså stadig på Fyn, hvor vi har kørt rundt i flere år.  Vi kørte rundt på Østfyn, til vi endte ved Lillemølle, hvor vi gjorde det første stop

Her blev vi enige om at slutte hos Benny og grille pølser, men først kørte vi til et flot udkigssted (Stevnshøj?). Så vendte vi næserne mod Ullerslev og endte hurtigt hos Benny, som i løbet af ingen tid var klar med de grillede pølser, øl/vand og kaffe. Her var der rendyrket hygge den næste times tid, og det var kun kulde og tanken om at skulle tidligt op næsten morgen, der sendte os afsted igen.

En rigtig hyggelig tur.

© 2009 Landstrygerne.dk