Tur til Fuglsang den 30.06.15.
Endelig en dag, hvor vejret lokker til en tur bare i cowboybukser, T-shirt  og boots. Men det kan man ikke. Det er både forbudt, farligt og betragtes som aldeles uforsvarligt. Men det KU’ altså være sjovt! Så altså, på med de afstivede støvler, vandtætte naturligvis, de til dagens brug nyindfedtede læderbukser, alternativt  Rukka overtræksbukser, en T-shirt (ha, fik den listet på alligevel) + en ekstra trøje naturligvis, hvis det nu skulle blive koldt, så en lædervest – indenunder hvis man kan passe den og ellers udenpå den fluebefængte jakke af læder/Rukka hvis man har købt vesten for stor, eller har tabt sig ha ha ha ha ha ha ha. De fleste bærer dertil en halskravehagesmækslignende tingest til stykket mellem jakke og hjelm og herefter følger solbrillerne for at slutte af med de sidste sikkerhedsforanstaltninger: hjelm og handsker.


Og her et lille tip til rygere: husk at slukke cigaretten, INDEN du tager hjelmen på for at undgå kraftig røgudvikling i hjelmen!  Og SÅ kan vi køre ud og føle os frie!


Det forholdt sig så heldigt, at aftenens tur var afsat til at være en grilltur-altså havde ingen spist på forhånd, og det gav sig udslag i fuld fart frem og denne gang på veje større end vanligt.


Så af med handsker, af med hjelm, af med halskravehagesmæk, af med jakke og vest og så kunne vi bevæge os igen – hen til grillen, som straks blev tændt op. Grillen var pænt stor, og  der kunne ikke have været så meget som en enkelt pølse mere på den grill, så  mesterligt behandlet af Kim, at de fleste spiste flere end godt var. De sidste pølser blev stoppet i bokse og sendt med hjem til Carsten (som var indisponeret) og hunden.


Lige et smut ned til stranden, efterfulgt af en livlig diskussion om, hvem man skulle smide i vandet, men det måtte vi opgive, da vedkommende slet ikke var med på turen.

Tilbage til grillen igen, og så var der gu’ hjælpe mig nogle, der havde fået plads til lidt mere mad. Derefter på med jakke og vest, halskravehagesmæk, hjelm og handsker, og så kørte vi lovmæssigt forsvarligt hjem i næsten lovmæssig forsvarlig fart.


Reklameindtægterne kan sendes til kasseren.


© 2009 Landstrygerne.dk