Udsigten til at køre i en større kolonne end ellers havde lokket 7 Landstrygere på banen denne Skærtorsdag. Vi havde til hensigt at møde op hos Brun Larsen, der havde arrangeret fælleskørsel til Egeskov Slot, der denne dag havde åbnet dørene for motorcyklister med en udstilling af ældre japanske motorcykler.

Kaffen var varm hos Brun Larsen, og der var mødt rigtigt mange op. Efter at have fået taget et fællesfoto til greven på Egeskov kørte vi ud i det fynske landskab. På trods af biler, der ikke kunne nære sig for at bryde ind i kolonnen og adskillige vejkryds fandt alle hurtigt sammen igen, selv om vi nok har været et sted mellem 150 og 200 (og regnet om til 1 km kolonne i 2 rækker).

Efter at have kørt ca. 1½ times tid kunne Carstens blære ikke klare presset mere, han forlod kolonnen, og det samme gjorde resten af Landstrygerne. Desværre gav jorden efter for støttebenet, og der stod Carsten så med fyldt blære og bar på 300 kg motorcykel. En oplagt chance til at få et godt skud i kassen og gøre sig fortjent til månedens billede og dermed hele 25 kr. lige ned i foret, men vi valgte alligevel at hjælpe ham i stedet for. Efter den længste tissepause ever optog vi forfølgelsen af resten af kolonnen og fandt dem efter små 20 minutter på en rasteplads, hvor der blev uddelt sodavand og godter. Her røg Carsten lige i hegnet igen for at komme af med, hvad der måtte have ophobet sig siden sidst. Herefter nåede vi hurtigt Egeskov Slot og satte vores motorcykler ved siden af de andre tusinde, der havde valgt at tage til Egeskov denne dag.

Op og kravle på bakkerne og tage billeder og så ind og se de gamle japanere, hvoriblandt der havde sneget sig en nyere Lauge Jensen-model ind. Det er altså ikke en japaner, Michael A. - det' en DANSKER.

Direkte herfra og ned til kiosken og den lange kø, hvor vi efter lang tids venten endelig kunne få vores kaffe, is og mad. Vejret var pragtfuldt til udflugten, og vi lå og slængede os på græsset, da en veloplagt Michael A. sneg sig ind på os og triumferende fortalte, at han indtil nu havde talt 3200 mc'er. Så havde vi også lejligheden til at rose ham for det fine arrangement, og det var lige kronen på værket også at få hilst på værten.

Herefter var vi nødt til at haste hjem, i bad og ud af døren igen og til Landstrygernes Påskefrokost, der blev holdt hos Anitha og Michael L. Dejlig mad, øl og snaps og godt selskab - såvidt vi husker.

Tak for en aldeles dejlig dag til alle.

© 2009 Landstrygerne.dk