8 ud af 10 motorcykler mødte frem - det er, som om alle lige skal have rørt lidt ryg- og armmuskler, før vi skal ud og køre langt. Hotellet er booket for længe siden, og ruterne er lagt, nu mangler vi bare, at vejret makker ret, men vi undgår jo nok ikke en byge i løbet af de fem dage i næste uge, vi skal være væk. Så klarer vi også nok det!

Michael L. kom susende efter sidste øjeblik, og Grethe blev samlet op på en anden tankstation, så kørte vi mod Dyreborg og vupti - så var vi i Brobyværk. Det er da sjovt, at vi på så godt som alle ture kommer gennem Brobyværk. Denne gang gjorde vi holdt og nød aftenen lidt og uvidende om, at vi alle var hvide på enden af kalk fra muren, vi havde lænet os op ad, fortsatte vi ud i det lettere vindomsuste fynske landskab. Vinden, som der ellers var nok af, gjorde ikke stor skade på kørslen - vi snoede os på bitte små veje det meste af tiden omgivet af levende hegn, der helt tog vinden, og vi kunne først mærke den, da vi nåede Dyreborg og kunne se de store bølger, der sprøjtede helt op på vejen. Nogle ældre mennesker var i gang med aftenkaffen på en bænk på havnen - er der da slet ingenting, der kan stoppe de mennesker? Det var sku da koldt!

Vi havde planlagt at lægge vejen forbi Faaborg og se hvalfinnen, der stikker op af vandet. Man kan nok ikke se det på billedet, men alle har været i vandet og kigge, da Bent udlovede et livslangt medlemskab uden kontingent, hvis man kunne finde resten af hvalen!!!

Vi stod og frøs på fingrene, så vi sadlede op og kørte direkte til Troldehuset i Svanninge Bakker og fik en kop varm kaffe, indendøre!

Ti minutter over ni blev vi smidt ud igen, de havde trods alt lukket. Her sagde vi pænt farvel, som vi plejer og fulgtes ad meste af vejen hjem.

(Hvis folk tror på ALT, hvad der står i denne historie, så har jeg en gammel motorcykel, jeg skal have solgt!).

Soon passing through a town near you

© 2009 Landstrygerne.dk