Hvis det her skal være sommeren 2012, så skal jeg have varme i håndtagene! Eller i det mindste vinterhandskerne på - og benvarmerne - og de uldne underbukser - og aviser under jakken, godt puttet ud i ærmerne - og elefanthuen - og den uldne trøje - så er vi klar, vi elsker udfordringer!

7 Michellindukker startede ud fra rastepladsen mod Damestenen ved Hesselager - adskillige havde endnu ikke set den. Vi startede med at  hente Fip - det kunne jo være, at han skulle have et skub! Ingen hjælp nødvendig til Harley'en (og så var vi 8) og herfra kørte vi gennem Midtfyn og ud til stenen. Vi kom også gennem Ryslinge denne gang, og selv om vi sad og dukkede os og forsøgte at lade, som om vi ikke var der, kunne vi ikke snyde Big Bent denne gang, og det lykkedes ham at bringe hele flokken SAMLET gennem Ryslinge (sidste gang nåede han næsten til Nyborg, før han opdagede, at vi andre var  blevet for at diskutere, hvorvidt retningen var rigtig nok eller ej). Nøøøj, hvor fik vi skæld ud dengang!

Vi skiltes ad og mødtes igen og skiltes ad, og så havde vi kørt en forbandet kold tur - men den var o.k.

Nå, fra Damestenen (hvor det ikke var lykkedes Laila at finde en avis i skraldespanden) og til Lause i Nyborg, hvor vi sad med fingrene i kaffen, til de var tøet op. Her fandt Laila en avis, og så hjalp det lidt.

© 2009 Landstrygerne.dk