TÅSINGE

Henriettes mor gav kaffen, så ruten skulle lige indstuderes først, dvs. først skulle Henriettes solbriller findes - og de lå hjemme!

Så, sprængfyldte af forventning om en smuk tur gennem det sydfynske og kaffe på camping, blev Henriette sat i front - det ansås for det mest fornuftige på dette tidspunkt, da vi først skulle finde hendes hjem. Det var med succes, og med sikker hånd fandt vi solbrillerne!

Herefter blev Klatten sat i spidsen - det ansås for det mest fornuftige på dette tidspunkt - han kendte vejen. Der var flere, der mente at kende vejen, måske ikke helt den samme vej, men efter lidt fægten og vinken faldt der ro på - for denne gang!

Efter at have kringlet os rundt i det smukke landskab et stykke tid begyndte der at ske noget. Nogen var ved at få krampe i benene og sad og spjættede, hvilket fik andre til at gøre det samme. Andre begyndte at dytte til dem, der stadig ikke havde slået blinklyset fra, mens andre igen slet ikke havde lys på. Det kan altså godt være lidt stressende at køre rundt og skulle huske det hele!

Således dyttende, spjættende og blinkende kørte vi det sidste stykke til campingpladsen, hvor Henriettes mor og Jonathan ikke et øjeblik var i tvivl om, at vi var lige på trapperne!

Det var en varm dag, og det var godt at få jakken af, og kaffen gjorde godt!

Der var en højlydt undren , da Klatten skulle ud og ryge, man troede, han var holdt op, siden der ikke skulle holdes pause undervejs.

Husk det nu - små stop undervejs til rygerne , de krampagtige, og dem der ellers bare har ondt i røven!!

Soon passing through a town near you

landstrygerne, mc klubber, fyn, motorcykler, touring, motorcykelgalleri, kerteminde, munkebo, odense, otterup, skovsøen, mc festival, 1000 års skoven

© 2009 Landstrygerne.dk

© 2009 Landstrygerne.dk