Landstrygerne er ved at være vendt tilbage fra sommerferie, hvilket gav et overdådigt fremmøde på 10 motorcykler og 12 Landstrygere. Endnu et af dagens hyggelige islæt var Benny, der af og til dukker op og kører med. Han stammer tilbage fra en tur til USA i 2012, hvor fire af Landstrygerne deltog, og det har efterhånden udviklet sig til et varigt venskab.

Vores nyeste medlem, Niels, foreslog en tur til Båring Vig - det skal man passe på med, så bliver man sat til at køre forrest. Han havde fundet en ganske køn tur frem, hvorunder vi havde et kort pitstop i Langesø og fortsatte ad, af nogle ganske ukendte, veje mod Båring Vig. Lige før Båring havde vi spottet en lummer sky, der så ud til at være i stand til lidt af hvert, spørgsmålet er, hvem der havde spottet hvem - den virkede lusket målrettet! Man får et indre billede af vejrmanden i TV, der har fået indsendt billeder af en sky, der zig-zag'er hen over Fyn for pludseligt at slå et gevaldigt sving, skrå hen over en mark i vældig fart og så lægge sig ca. 3 km fra Båring Vig og vride sig selv fuldstændigt for vand på samme sted. Niels reagerede hurtigt, ind til pølsemanden og stå i læ. Ærgerlig og ude af stand til at genere mere, gled skyen ud over vandet, og vi kunne fortsætte de sidste 3 km i tørvejr.

Ved Tvillingegården bænkede vi os rundt om bordene, fik en enkelt øl/sodavand og hyggede os i eget selskab og med de meget friske og veloplagte pensionister, der sad og sang i udestuen, da vi ankom. Vi ryddede pænt op, inden vi gik og undgik på vejen hjem ethvert anslag til vådt vejr. I Blommenslyst holdt vi ind på tanken, hvor vi kunne tage afsked. Tak til Niels for en dejlig tur, hvor de fleste af os i hvert fald ikke har været før.

Fotograf: Kim Skovdam

© 2009 Landstrygerne.dk