Det skal nok være det tidligste, vi nogensinde har kørt en længere tur (udover til Skovsøen og tilbage igen). Det havde længe ulmet, banket og larmet fra garagerne rundt omkring, og da vejret var én stor invitation til at rykke ud, så var vi klar.

Ja, altså - klar og klar - det var jo så ikke alle Landstrygerne, der var lige klar - en enkelt var stadig kun iført underbukser, da han blev hentet, og med ordene "jeg henter jer lige om et øjeblik" blev han ladt tilbage. Det skulle de så aldrig have gjort, for Yamaha'en kunne ikke starte.

De allerede fremmødte Landstrygere besluttede at hente ham, men han havde selv fået den startet og stødte på undervejs.

Turen gik sydpå med Carsten i spidsen, og for en sikkerheds skyld var ruten lagt forbi Troldehuset, så en varm kop kaffe var inden for rækkevidde. Det blev der ikke behov for, men ham med underbukserne og det dårlige batteri havde heller ikke fået morgenmad!

Så fortsatte turen langt om længe. Vi gjorde holdt ved en strand (forfatteren kan p.t. ikke huske, hvad den hed), men vi hyggede os og havde en god halv times tid der, hvorefter vi arbejdede os op mod Assens. I Assens viste det sig, at ham med underbukserne, det dårlige batteri, og som ikke havde fået morgenmad, også skulle have benzin på! Godt så.

I Assens spiste vi lidt tidlig aftensmad. Det var oprindeligt meningen, at Carsten ville have haft os med helt til Middelfart, men her satte resten af Landstrygerne støttebenet ned, man havde kørt nok på denne første tur. Hjemme ventede kaffe, sofa og et lunt tæppe, så turen var slut for denne gang!

© 2009 Landstrygerne.dk